HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Always Actual
You need to know these

◊ Mielőtt karaktert alkotnál, nézz be az avatarfoglalóba, valamint ha a Play by alanyodat illetően tanácstalan vagy, akkor kukkantsd meg az avatarajánlót.

◊ Regisztráláskor vegyétek figyelembe, hogy a földieknek, a kitaszítottaknak és a darabolóknak nincsen vezetéknevük. Ha esetleg a név túl rövid lenne, akkor írjatok mögé valamit és kérjétek meg az egyik admint, hogy azt törölje onnan.

◊ Az idővonal elolvasása melegen ajánlott, hiszen abból derül ki minden, ami eddig történt.

◊ Az előtörténet megírásakor ne felejtsétek el, hogy 2173-at írunk!

◊ Az avatarok mérete szigorúan 200x320 pixel nagyságú legyen, ha esetleg képet szeretnétek vágatni, nyugodtan forduljatok a staffhoz.

Facebook csoportunk tárt karokkal vár minden új és régi játékost.log in
join us and life fast

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Hey darling!
Tell me your little secret!
new posts
want to try one?

» Magic of Darkness
by Cage Wallace Csüt. Szept. 29 2016, 20:58

» エリュシオン - Elízium
by Vendég Szomb. Júl. 30 2016, 12:56

» Finn & Lynx
by Lynx Pént. Júl. 29 2016, 13:51

» Lynx & Logan
by Lynx Csüt. Júl. 28 2016, 11:59

» iZombie frpg
by Admin Hétf. Júl. 18 2016, 21:06

» Elkészültem az előtörténetemmel
by Zafira Csüt. Júl. 14 2016, 18:31

» Zafira kom Trikru
by Zafira Csüt. Júl. 14 2016, 18:29

» Believe in Magic
by Admin Kedd Júl. 12 2016, 14:04


Statistic
How many are we?

Csoport
Össz.
The100
10
2
12
Sky People
3

7

10

Grounders
9
5
14
Outcasts
4
2
6
Mountain Men
4

2

6

Reapers
-
-
-
EJK
-
-
-
Össz.
30
18
48


they are here
and they want adventure


Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (46 fő) Kedd Aug. 25 2015, 14:08-kor volt itt.


Share | 
 

 Lynx & Flynn - Hol van a húgom?

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

Grounders

avatar

Grounders
◊ Tartózkodási hely : Eveport
◊ Kor : 23
◊ Hozzászólások száma : 19

TémanyitásTárgy: Re: Lynx & Flynn - Hol van a húgom?   Hétf. Márc. 28 2016, 01:42 Idéz Szerkeszt TörölFlynn & Lynx
Zene: You're the light || Megjegyzés: Bocsi a késésért! || ©


Nem élünk könnyű időket és be kell látni, sok okunk nincs a vigadalomra. Viszont épp ezért ragaszkodtam annyira, hogy megtartsuk a tavasz eleji, hagyományos mulatságot. Ez az első azóta, hogy kénytelen voltam megparancsolni, hogy hagyjuk magunk mögött az összes fertőzöttet és nélkülük álljunk tovább. Nem volt könnyű döntés, de muszáj voltam meghozni a klán túlélése érdekében. Így is kevesen maradtunk. Gyakorlatilag nincs is köztünk senki, akinek a családja valamelyest ne lett volna érintett a járványban és így ne szenvedett volna veszteséget.
A mai nap azonban nem akarom, hogy a kesergésről és a gyászról szóljon. Fel tudunk állni. Hiszem, hogy képesek vagyunk rá. Ha átadjuk magunkat a kétségbeesésnek, csak a saját helyzetünket rontjuk. Azok, akik nem lehetnek már velünk is biztosan erősnek, boldognak, reménytelinek akarnak minket látni. Nehéz időket élünk, épp ezért van szükségünk a vidámságra. Ezt hangsúlyoztam az ünnepi nyitóbeszédemben is. S, hogy kedvet csináljak, én is itt vagyok az emberek között, beszélgetek, iszogatok és tényleg igyekszem felszabadult és jó kedvű lenni. Úgy hiszem, ez hatásos is.
Eleinte mindenkin látszott a feszengés, hogy nem tudják, mennyire merjék átadni magukat a zenének, a külön az erre az alakomra általam rendelt gyógynövényes röviditaloknak és bornak, ami ugyan nem a legjobb minőség, de mindent megtettek a szeszfőzők érte és a húsnak, amit az éléskamrából hozattam és üttettem nyársra. Aztán lassan csak beindulni látszik a vigadás. Idővel én is egyre jobban, oldottabban kezdem érezni magam és azt veszem észre, hogy a tűz mellett ülve, kedélyesen falatozva és iszogatva a magasabb rangú embereimtől közrefogva, egyre jobban érzem magam. Idővel már az alacsonyabb rangúak sem félnek annyira megszólítani, aminek örülök. Szívesen beszélgetek a népemmel. Elvárom a kellő tiszteltet, de ettől senkinek sem vagyok megközelíthetetlen. Én is csak egy vagyok közülük, közöttük nőttem fel, még ha az is életem küldetése, hogy a vezetőjük legyek.
Éppen az egyik emberem tréfáján nevetek fel hangosan, fejemet hátravetve, mikor tekintetem hirtelen megakad egy nem messze álldogáló harcoson. Flynn. Hónapok óta egy szót sem tudtam váltani vele és most, hogy belegondolok, ma sem láttam még. Pedig valahol titkon reménykedtem benne, hogy ma végre, mikor oldottabb lesz a légkör, talán végre lesz rá lehetőségem, hogy úgy beszélgethessek vele, mint régen. Vagy legalábbis majdnem úgy... A járvány kitörése óta talán csak egyszer, lopva sikerült néhány szót váltanunk. Mióta klánvezér lettem, gyakorlatilag egyáltalán nem. Remélem, nem haragszik rám ezért... Gondterheltnek tűnik az arca, szeme idegesen pásztázza a tömeget. Vajon mi baja lehet? Szeretnék odamenni hozzá most rögtön és kiabálva megszólítani, mint alig néhány éve, mikor még gyerekek voltunk és nem kísértek mindenhová testőrök. De tudom, nem tehetem meg, így csak összevont szemöldökkel, aggódó tekintettel figyelhetem, mit is csinál. Bárcsak, bárcsak idejönne...  
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Grounders

avatar

Grounders
◊ Tartózkodási hely : Nyugati klán
◊ Hozzászólások száma : 6

TémanyitásTárgy: Lynx & Flynn - Hol van a húgom?   Kedd Márc. 08 2016, 22:02 Idéz Szerkeszt Töröl


Lynx & Flynn


A lombkoronán csak itt-ott szűrődött be a fény. A tábort teljesen körbevették a hatalmas, fából készült gerendák, hogy azon ne hatolhasson át semmi fenyegető és veszélyes dolog.
A béke ellenére egy dárdát szorongattam a kezembe, bár tudtam, ha esetleg mégis megtámadnának, és mindezt nyilakkal kísérelnék meg, fikarcnyi esélyem sem lenne a túlélésre.
Hol lehet a kishúgom, Cora?!
Magamban szitkozódva néztem a tábor szélétől a közepe felé ahol a táncos mulatságot tartották. Sehol nem láttam őt, és emiatt nagyon gondterhelt lettem. Megígértem magamnak, hogy megvédem bármi áron, mégis ellenszegülve nekem folyton eltűnik.
-Nem láttad Cora-t? -kérdeztem egy előttem elhaladó lánytól, aki Cora egyik barátnője volt.
-Nem, de talán szórakozhatnál egy kicsit. Ki támadna meg minket? -kérdezte, és széttárta a kezét széles mosollyal az arcán. -Lazíts egy kicsit. Gyere.
Valami hátsó szándékot is felfedezni véltem a hangsúlyából és a tekintetéből ítélve, de ez számomra visszataszító volt, sem mint rávett volna arra, hogy vele menjek.
-Nem, kösz. -vetettem oda, és elhúztam karom a kezeiből. Elhagytam a helyem, és a társaim felé közeledtem.
Magam előtt, a tűz pislákoló fényében megláttam Lynx-et. Elnevette magát. Most olyan gondtalannak tűnt, és nem is akartam őt terhelni, így csak felé néztem.
Mennyire gyönyörű...Barna haja hosszan omlott hátára egészen a derekáig, és mint mindig, most is fonatok voltak a hajába. Biztos voltam benne, hogy nincs is nála szebb teremtés.
Most mégis le kellett vennem róla a tekintetem, és idegesen kerestem továbbra is Cora-t. Szinte pattogott a tekintetem hol az egyik, hol a másik irányba, hátha meglátom.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Lynx & Flynn - Hol van a húgom?
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Savannah & Lynx

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
WeAreGrounders :: Föld :: Városok :: Eveport-