HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Always Actual
You need to know these

◊ Mielőtt karaktert alkotnál, nézz be az avatarfoglalóba, valamint ha a Play by alanyodat illetően tanácstalan vagy, akkor kukkantsd meg az avatarajánlót.

◊ Regisztráláskor vegyétek figyelembe, hogy a földieknek, a kitaszítottaknak és a darabolóknak nincsen vezetéknevük. Ha esetleg a név túl rövid lenne, akkor írjatok mögé valamit és kérjétek meg az egyik admint, hogy azt törölje onnan.

◊ Az idővonal elolvasása melegen ajánlott, hiszen abból derül ki minden, ami eddig történt.

◊ Az előtörténet megírásakor ne felejtsétek el, hogy 2173-at írunk!

◊ Az avatarok mérete szigorúan 200x320 pixel nagyságú legyen, ha esetleg képet szeretnétek vágatni, nyugodtan forduljatok a staffhoz.

Facebook csoportunk tárt karokkal vár minden új és régi játékost.log in
join us and life fast

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Hey darling!
Tell me your little secret!
new posts
want to try one?

» Magic of Darkness
by Cage Wallace Csüt. Szept. 29 2016, 20:58

» エリュシオン - Elízium
by Vendég Szomb. Júl. 30 2016, 12:56

» Finn & Lynx
by Lynx Pént. Júl. 29 2016, 13:51

» Lynx & Logan
by Lynx Csüt. Júl. 28 2016, 11:59

» iZombie frpg
by Admin Hétf. Júl. 18 2016, 21:06

» Elkészültem az előtörténetemmel
by Zafira Csüt. Júl. 14 2016, 18:31

» Zafira kom Trikru
by Zafira Csüt. Júl. 14 2016, 18:29

» Believe in Magic
by Admin Kedd Júl. 12 2016, 14:04


Statistic
How many are we?

Csoport
Össz.
The100
10
2
12
Sky People
3

7

10

Grounders
9
5
14
Outcasts
4
2
6
Mountain Men
4

2

6

Reapers
-
-
-
EJK
-
-
-
Össz.
30
18
48


they are here
and they want adventure


Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (46 fő) Kedd Aug. 25 2015, 14:08-kor volt itt.


Share | 
 

 Hayley 'Teddy' Rayner

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet


avatar

◊ Tartózkodási hely : ϟ earth
◊ Őt keresem : ϟ who ruined my life
◊ Hozzászólások száma : 1

TémanyitásTárgy: Hayley 'Teddy' Rayner   Pént. Feb. 19 2016, 20:43 Idéz Szerkeszt Töröl


Hayley Theodore Rayner
idézet idézet idézet idézet idézetDie in space or probably die trying to get to the ground.
becenevek: Teddy
születési hely: Ark
születési dátum: 2153. 02. 10.
kor: 20
csoport: 100
klán: -
pozíció: orvostanonc
családi állapot: egyedülálló
play by: matthew daddario

survival isn't who you are, it's who you become

Külső: mindig is a külső volt az, ami másoknak feltűnt hamar, nem kell hozzá jó emberismerőnek lenni, hogy lefejtegetve a külső réteget megfejtsenek másokat, hiszen előre szembetűnő minden. Nálam az első ilyen dolog a magasságom, több mint egy méter kilencven centi vagyok, amivel az emberek nagy része főlé magasodom. Frusztráló lehet nekik, hiszen magasabb és igazából testesebb is vagyok jó néhány férfinál az Arkon. Nem mondom, hogy nagydarab vagyok, hiszen nem lenne igaz, de vaskos izomzattal rendelkezem, minden eshetőségre felkészülve. A másik dolog ami feltűnik neki az a kócos sötét hajam, ami hol feketébe, hol barnába hajlik, a szememhez mondjuk mindig megy, hiszen az legalább barna mindig és nem változtatgatja a színét. Sosem értettem, hogy ezek a külsőség miért is olyan fontosak másoknak, azt, hogy mosolyogni lássák az embereket, és ezek szerint válasszanak maguknak társat. Van aki azt szereti, ha egy férfinak kockás hasa van, más azt szereti, ha nagy tenyerei vannak, van aki a dús hajú férfiakat. Sosem értettem, hogy miért kell ilyen kis dolgok miatt megkülönböztetni másokat, miért nem lehet a lelkükért szeretni őket, olyannak amilyenek és nm a kifele mutatott képet nézni. Igazán soha semmi különös dolog nincs bennem, teljesen normálisan nézek ki, úgy, mint az átlag, nem lógok ki nagyon semmivel, nincsenek sebhelyeim, amik megváltoztatnának és különleges ismertetőjelem sincs, csak az állandó szemforgatásom, és a mosoly nélküli ábrázatom.

Belső: Nem vagyok könnyű eset, hiszen mindig másoktól függ az én személyiségem. Ha valakit kedvelek azzal kedves vagyok, odaadó, önfeláldozó és segítőkész, de ha valakitől a hideg futkos a hátamon, azzal már mindjárt ridegebben és elutasítóbban viselkedem. Minden ember így reagál, csak vannak olyan jellemvonásaim, mint a jó hallgatókészség és az udvariasság. Legyen szó bárkiről ezeket nem szoktam elfelejteni, hiszen nem olyan neveltetésben volt részem, amivel ezzel nem kellene foglalkoznom. Anyám vasmarokkal nevelt minket mindig is tudtuk emiatt, hogy mit szabad és mit nem, ha pedig véletlenül olyat tettünk, ami anyám szabályaiba ütközött, csúnyán megjártuk, és nem csak szavakkal fejezte ki nem tetszését. Apánk persze ezt lenyelte mindig, anyám volt az, aki mindent a kezében tartott, én pedig megtanultam hogyan tartsak be mindent. Az öcsém persze nem ilyen, én igyekszem nevelni, és megtanítani neki, hogy csak magának árt a lázadásával, tisztelnie kell anyánkat, de nem érti meg. Anyám egy tisztességes és felelősségteljes férfit nevelt belőlem, emellett, ha valamivel a szabályokba ütközöm némán és alázatosan viselem el a következményeket. Ez nem mindenkire igaz. Épp emiatt nem lehet rám úgy tekinteni, mint egy erős és bátor férfira, inkább egy úgy, mint aki tudja, hogy mikor mit kell tennie. Ettől még se bölcs, se gyáva nem vagyok, mert van akiért a halál elé is vetem magam, csak nem sok olyan emberi lény van ezen a világon.

Maybe life should be about more than just surviving.
Ide jön az előtörténet vagy a szerepjátékos példa, legalább 400 szóban. Ide jön az előtörténet vagy a szerepjátékos példa, legalább 400 szóban. Ide jön az előtörténet vagy a szerepjátékos példa, legalább 400 szóban. Ide jön az előtörténet vagy a szerepjátékos példa, legalább 400 szóban. Ide jön az előtörténet vagy a szerepjátékos példa, legalább 400 szóban. Ide jön az előtörténet vagy a szerepjátékos példa, legalább 400 szóban. Ide jön az előtörténet vagy a szerepjátékos példa, legalább 400 szóban. Ide jön az előtörténet vagy a szerepjátékos példa, legalább 400 szóban. Ide jön az előtörténet vagy a szerepjátékos példa, legalább 400 szóban. Ide jön az előtörténet vagy a szerepjátékos példa, legalább 400 szóban. Ide jön az előtörténet vagy a szerepjátékos példa, legalább 400 szóban. Ide jön az előtörténet vagy a szerepjátékos példa, legalább 400 szóban. Ide jön az előtörténet vagy a szerepjátékos példa, legalább 400 szóban. Ide jön az előtörténet vagy a szerepjátékos példa, legalább 400 szóban. Ide jön az előtörténet vagy a szerepjátékos példa, legalább 400 szóban. Ide jön az előtörténet vagy a szerepjátékos példa, legalább 400 szóban. Ide jön az előtörténet vagy a szerepjátékos példa, legalább 400 szóban. Ide jön az előtörténet vagy a szerepjátékos példa, legalább 400 szóban. Ide jön az előtörténet vagy a szerepjátékos példa, legalább 400 szóban. Ide jön az előtörténet vagy a szerepjátékos példa, legalább 400 szóban. Ide jön az előtörténet vagy a szerepjátékos példa, legalább 400 szóban. Ide jön az előtörténet vagy a szerepjátékos példa, legalább 400 szóban. Ide jön az előtörténet vagy a szerepjátékos példa, legalább 400 szóban. Ide jön az előtörténet vagy a szerepjátékos példa, legalább 400 szóban. Ide jön az előtörténet vagy a szerepjátékos példa, legalább 400 szóban. Ide jön az előtörténet vagy a szerepjátékos példa, legalább 400 szóban. Ide jön az előtörténet vagy a szerepjátékos példa, legalább 400 szóban. Ide jön az előtörténet vagy a szerepjátékos példa, legalább 400 szóban. Ide jön az előtörténet vagy a szerepjátékos példa, legalább 400 szóban. Ide jön az előtörténet vagy a szerepjátékos példa, legalább 400 szóban.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Hayley 'Teddy' Rayner
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
WeAreGrounders :: Karakter :: Karakteralkotás :: Készülö karakterek-